Brak sterowania radia z kierownicy , co zrobić ???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kriski75
    Classic
    • 2011
    • 2

Marillo, wejdź na stronkę:

wpisz swój vin i podaj mi dokładną datę produkcji, jaka wyskoczy ci po wpisaniu nr vin. Jak to będziesz miał to pomogę ci dobrać licznik
  • jankara
    Classic
    • 2010
    • 8

Górna część wyświetlacza komputera (pomiędzy zegarami ) nie wyświetla info z radia a zarazem brak sterowania radia z kierownicy . Co zrobić jestem z Łodzi gdzie się zgłosić żeby było taniej ??? Pozdrawiam
    Janek

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

jankara, proponuje podpiąć się pod kompa/vag, on zapewne prawdę ci powie :wink:
      tylko nie wiem gdzie w okolicach łodzi? może podjedz do aso, to aż tyle nie kosztuje sprawdzenie błędu.

Komentarz

• kropeck
        RS
        • 2009
        • 2319
        • Octavia II (1Z3)
        • BLF 1.6 FSI 115 KM

jankara, w Łodzi mamy kolegę Enriquez'a http://forum.octaviaclub.pl/profile....rofile&u=12665 - napisz do niego :-)
        Pozdrawiam,
        Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

jankara, a nie wywaliło ci też bęłdu z poduszki kierowcy?? Miałem taki przypadek w swojej O II. Okazalo się, że przetarła sie tasma za kierownica odpowiadajaca zarówno za ołaczenie z poduszka kierowcy jak i ze sterowaniem radia w kierownicy. Tyle że O II ma CAN-, a.
          Czarny Elegance

Komentarz

• Krzycho-63
            Rider
            • 2007
            • 628
            • Superb II (3T4)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez jankara
            Górna część wyświetlacza komputera (pomiędzy zegarami ) nie wyświetla info z radia a zarazem brak sterowania radia z kierownicy .
            Czy wcześniej działało?Czy może założyłeś nowe radio?Jeżeli było dobrze to sprawdź czy nie wyskoczyła kostka mini-iso z tyłu radia.Jeżeli nie to odłącz na chwilę zasilanie od radia.Może być potrzebny kod do radia-nie wiem jakie masz.
            Skoda Superb II Ambition
            2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

Pracuję...